4. februar 2020

Vi sees på Arbeidslivsdagene i Bergen

Bing Hodnelands advokater Frode Heggdal Larsen og Martin Lie Hauge ser frem til å se deg på vår stand på Universitetet i Bergen på torsdag!

Kom og besøk oss på vår stand – vi gleder oss til å slå av en prat med deg!

 

Praktikantopphold, for deg på 4. eller 5. studieår:
Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med gode kandidater! Som praktikant hos oss vil du få et skreddersydd opphold ut fra dine interesseområder. Du vil få jobbe med varierte saker og vi prøver å få til at alle enten får være med på en større sak, være med i retten og/eller klientmøter. I tillegg blir du invitert med på faglige og sosiale arrangementer. Du vil også få to faddere som følger deg opp og gir deg tilbakemelding etter at praktikantoppholdet er ferdig. Et praktikantopphold hos Bing Hodneland varer vanligvis i 4 uker. Vi vurderer løpende praktikanter for et opphold hos oss.

 

Søknadsfrist: Vi tar gjerne imot søknad fra deg som studerer på 3. studieår og oppover. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du inn her.

 

Skriveplass, for deg som skal skrive masteroppgave:
Hvert semester tilbyr vi skriveplass til minst én student som skriver masteroppgave innenfor ett av våre fagområder. Skriveplass hos oss inkluderer kontorplass, gratis lunsj i kantinen, deltakelse på våre faglige og sosiale aktiviteter, faglig veiledning (i tillegg til veiledning fra fakultet) og mulighet for praktikantopphold hvis du ønsker det. I tillegg får du din egen Mac eller bærbar PC, slik at du også kan jobbe hjemmefra.

 

Søknadsfrist: 15. april for høstsemesteret og 1. oktober for vårsemesteret. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du til student@binghodneland.no. Eller søk her.