Vår avdeling for fast eiendom og entreprise vokser!

Vi har gleden av i dag å ønske fire nye medarbeidere velkommen til oss og vår avdeling for fast eiendom og entreprise.

Fast Eiendom & Entreprise

Vi ønsker i dag velkommen til advokat og partner Kåre Klausen, senioradvokat Truls Fyhn Østeraas, advokat Erik Greipsland og advokatfullmektig Liz-Helen Løchen til vår avdeling for fast eiendom og entreprise, som med dette blir særlig spisset innenfor eiendomsutvikling og plan- og bygningsrett. De nye medarbeiderne har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor.

 

Denne sammensatte erfaringen medfører at vårt team innehar en solid innsikt i samspillet mellom privat eiendomsutvikling og offentlig forvaltning, hvilket gir en større forutsigbarhet inn mot kommunal og statlig forvaltning. Alle kommer fra Hammervoll Pind og bringer med seg betydelig kompetanse som styrker vårt fag- og bransjemiljø for eiendomsutvikling, særlig innen plan- og bygningsrett. Klausen har over 22 års erfaring innenfor eiendomsutvikling og har bistått en rekke betydelige aktører innen eiendomsbransjen med prosjektutvikling.

 

Vi er veldig glade for å ha Kåre, Truls, Erik og Liz-Helen med på vårt team fra i dag. Deres samlede erfaring, innsikt og bransjekunnskap er svært nyttig for våre klienter i tiden fremover. Vi har med dette et av landets mest kompetente miljø innenfor plan- og bygningsrett.

Forfatter

Marius A. Rød

  • partner | advokat