Takk for oss, Bergen – og vel møtt, Oslo!

Advokatene Frode Heggdal Larsen og Martin Lie Hauge har representert Bing Hodneland advokatselskap på Arbeidslivsdagene ved Universitetet i Bergen.

Arrangementer

Advokat og partner Frode Heggdal Larsen og advokat Martin Lie Hauge takker for mange hyggelige samtaler med interesserte studenter på Universitetet i Bergen.

 

Vi ser frem til å møte enda flere studenter på ALD Oslo fredag 14/2.

 

Husk å registrere din søknad på praktikantopphold her.

 

 

Praktikantopphold, for deg på 4. eller 5. studieår: 
Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med gode kandidater! Som praktikant hos oss vil du få et skreddersydd opphold ut fra dine interesseområder. Du vil få jobbe med varierte saker og vi prøver å få til at alle enten får være med på en større sak, være med i retten og/eller klientmøter. I tillegg blir du invitert med på faglige og sosiale arrangementer. Du vil også få to faddere som følger deg opp og gir deg tilbakemelding etter at praktikantoppholdet er ferdig. Et praktikantopphold hos Bing Hodneland varer vanligvis i 4 uker. Vi vurderer løpende praktikanter for et opphold hos oss.

Søknadsfrist: Vi tar gjerne imot søknad fra deg som studerer på 3. studieår og oppover. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du inn her.

 

Skriveplass, for deg som skal skrive masteroppgave: 
Hvert semester tilbyr vi skriveplass til minst én student som skriver masteroppgave innenfor ett av våre fagområder. Skriveplass hos oss inkluderer kontorplass, gratis lunsj i kantinen, deltakelse på våre faglige og sosiale aktiviteter, faglig veiledning (i tillegg til veiledning fra fakultet) og mulighet for praktikantopphold hvis du ønsker det. I tillegg får du din egen Mac eller bærbar PC, slik at du også kan jobbe hjemmefra.

Søknadsfrist: 15. april for høstsemesteret og 1. oktober for vårsemesteret. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du til student@binghodneland.no. Eller søk her.

Forfatter