Takk for besøket!

Bing Hodneland advokatselskap ønsker å takke alle som besøkte oss på vår stand på Arbeidslivsdagene ved Universitetet i Oslo. Det var hyggelig å møte dere!

Arrangementer

Er du student, interessert i våre fagområder og ønsker å jobbe eller skrive hos oss? Da vil vi gjerne at du sender oss en søknad! Som student kan du søke på ekstrajobb i administrasjonen, praktikantopphold og skriveplass. Noen av våre ansatte i dag har faktisk benyttet seg av flere av mulighetene under studietiden. Alle alternativene gir god innsikt i hva det vil si å være en del av miljøet i Bing Hodneland.

 

Ekstrajobb i administrasjonen, for deg på 1. eller 2. studieår:
Vi har som regel 2-3 jusstudenter som jobber i administrativ stilling hos oss. Arbeidsoppgavene innebærer f.eks. å ta imot henvendelser, praktiske oppgaver knyttet til klientmøter og å hjelpe våre øvrige medarbeidere med små og store oppgaver. Som ansatt hos oss får du selvfølgelig delta på alle sosiale arrangementer og kan melde deg på faglige arrangementer hvis det passer med timeplanen din. De fleste jobber 2-4 ganger i uka, og litt ekstra hvis det passer seg sånn.

 

Vi tar gjerne imot søknad fra deg som studerer på 1. eller 2. studieår. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du til student@binghodneland.no. Eller søk her.

 

Praktikantopphold, for deg på 4. eller 5. studieår: 
Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med gode kandidater! Som praktikant hos oss vil du få et skreddersydd opphold ut fra dine interesseområder. Du vil få jobbe med varierte saker og vi prøver å få til at alle enten får være med på en større sak, være med i retten og/eller klientmøter. I tillegg blir du invitert med på faglige og sosiale arrangementer. Du vil også få to faddere som følger deg opp og gir deg tilbakemelding etter at praktikantoppholdet er ferdig. Et praktikantopphold hos Bing Hodneland varer vanligvis i 4 uker. Vi vurderer løpende praktikanter for et opphold hos oss.

 

Vi tar gjerne imot søknad fra deg som studerer på 3. studieår og oppover. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du inn her.

 

Skriveplass, for deg som skal skrive masteroppgave: 
Hvert semester tilbyr vi skriveplass til minst én student som skriver masteroppgave innenfor ett av våre fagområder. Skriveplass hos oss inkluderer kontorplass, gratis lunsj i kantinen, deltakelse på våre faglige og sosiale aktiviteter, faglig veiledning (i tillegg til veiledning fra fakultet) og mulighet for praktikantopphold hvis du ønsker det. I tillegg får du din egen Mac eller bærbar PC, slik at du også kan jobbe hjemmefra.

 

Søknadsfrist: 15. april for høstsemesteret og 1. oktober for vårsemesteret. Søknad, inkl. CV og karakterutskrifter, sender du til student@binghodneland.no. Eller søk her.