29. september 2021

Stolt samarbeidspartner med by:Larm!

Vi er stolt samarbeidspartner med by:Larm som denne uken har sitt årlige arrangement. Dørene åpner torsdag 30. september, og festivalen varer frem til lørdag 2. oktober. Vi gleder oss veldig!

Forrige ukes gladnyhet om gjenåpning av landet følges nå opp med åpningen av by:Larms årlige festival og musikkonferanse! by:Larm har oppnådd en viktig posisjon i nordisk musikkbransje, og tiltrekker seg stadig viktigere og større aktører, som ønsker å oppleve artistene som spiller på by:Larm. Blant artistene som har slått gjennom via by:Larm er Nico & Vinz, AURORA, Tungtvann, Sondre Lerche, Kaizers Orchestra, Sigrid, Kvelertak og Lykke Li.

Arrangementet går over tre dager og består av seminarer, foredrag og paneler på dagtid og konserter på kveldstid. På konsertene får nye og ukjente band presentert seg, og flere band har fått sitt gjennombrudd etter å ha opptrådt på by:Larm. Om lag 1000 bransjefolk fra Norge, resten av Skandinavia og andre land deltar på arrangementet som delegater, samt en stor andel festivalpublikummere. Ved festivalen i 2009 deltok om lag 140 band/artister fordelt på 500 konserter.

 

Lineup av årets artister finne dere her.

Biletter kan kjøpes her.