Karriere

GODT ARBEIDSMILJØ

Det er de gode medarbeiderne og deres evne til å utnytte og utvikle sin høye kompetanse i samarbeid og i et godt arbeidsmiljø, som gjør oss til et godt advokatfirma for våre klienter. Derfor er det også viktig for oss å rekruttere de rette menneskene og tilby dem et arbeidsmiljø hvor de kan videreutvikle sine egenskaper. Vi er derfor til enhver tid opptatt av å komme i kontakt med nye, dyktige mennesker som ønsker å bli advokater og utvikle sin kompetanse i vårt fagmiljø.

STUDENTER

Praktikantopphold: Vi har til enhver tid en praktikant i femukers-perioder, som får et skreddersydd opphold ut fra interesseområder. Vi oppfordrer interesserte til å søke fra starten av 3. avdeling, med sikte på et opphold fra 4. avdeling. Søk her eller send søknad til student@binghodneland.no.

Skriveplass: Hvert semester tilbyr vi skriveplass til en student som skriver innenfor ett av våre satsningsområder. Skriveplassen inkluderer veileder og kontorplass.  Søknadsfrist er 15. april for høstsemesteret, og 1. oktober for vårsemesteret. Søk her eller send søknad til student@binghodneland.no.

Kveldssekretær/resepsjonister: Vi har til enhver tid ansatt 2-3 studenter som kveldssekretærer/resepsjonister. Søk her eller send søknad til student@binghodneland.no.

Søknader (med CV og karakterutskrift) vurderes fortløpende.

Manuduksjoner: Vi arrangerer manuduksjoner hvert semester i ulike valgfag. Våre advokater foreleser i fag de har svært god erfaring innenfor, og illustrerer gjerne temaene med saker de selv har jobbet med. Slik får du et godt innblikk i hvordan det er å jobbe med faget i praksis. Forelesningene finner sted i våre lokaler på Fridtjof Nansens plass 4, rett ved Rådhuset i Oslo, og avsluttes gjerne med servering av mat og drikke.

ADVOKATFULLMEKTIGER

Hos oss blir du ikke en liten brikke i et større spill. Du får tett partneroppfølgning, kolleger som gjerne kollokverer og oppgaver der du er tett på sakene og klientene. Du får en gode muligheter til å spesialisere deg på områder der vi har tilgang på de mest spennende sakene, som krever både spisskompetanse og kreativitet. Våre advokater er jevnlig i retten, og som advokatfullmektig får også du god anledning til å prosedere saker. Søknader om stilling som advokatfullmektig vurderes fortløpende, og sendes til  jrh@binghodneland.no.

BH-AKADEMIET

Innimellom har vi ikke bare påfyll av mat og drikke i lunsjen, men også faglig påfyll. Vi holder jevnt gjennom året interne lunsj-seminarer hvor temaene omhandler alt fra advokatrollen i praksis til faglig innhold rettet mot de områder vi praktiserer innenfor.

Kontaktpersoner:

John Steffen GulbrandsenBenedicte LangfordJulie Rye-Holmboe