Fra Rubicon til Bing Hodneland

Advokat Christian With blir partner i Bing Hodneland advokatselskap DA fra 1. januar 2018.

Foto: Per Heimly

Christian kommer fra stillingen som Head of legal and business affairs i Rubicon, og har mange års erfaring som rådgiver for virksomheter innenfor medie- og kultursektoren. Han har dessuten erfaring fra andre sektorer, herunder IKT-sektoren, med fartstid blant annet i Datatilsynet.

Christian omtaler sitt valg slik:

Jeg har hatt mange fantastiske år i Rubicon og Endemol Shine-systemet, men når jeg nå tar steget inn i advokatbransjen igjen, var Bing Hodneland et opplagt valg. Firmaet er allerede ledende innenfor medie- og IKT-sektoren, og jeg kjenner godt flere av de dyktige advokatene som jobber der. Jeg håper å kunne bidra ytterligere til å styrke firmaets betydelige posisjon i disse sektorene.

Vi i Bing Hodneland er stolte av og svært fornøyd med å få Christian inn i vårt fagmiljø for medie- og IKT-rett. Vi er i rask vekst på feltet, og Christian er et meget solid bidrag til vår evne til fortsatt å kunne yte tjenester av høy kvalitet til eksisterende og nye klienter. Med Christian på laget, vil vi befeste vår rolle som et av Norges ledende advokatfirmaer på området, med 13 advokater dedikert på heltid til fagfeltet, som omfatter ytringsfrihet, personvern, opphavsrett, kringkastingsrett, markedsrett og IT-rett. Vi har aviser, kringkastere, forlag, produsenter av TV-programmer og spille-/reklamefilmer, samt tjenesteytere og -leverandører i IKT-sektoren, blant våre klienter.

Christians overgang er omtalt av blant andre Rett24 og Medier24.