Studenter

Er du student, interessert i våre fagområder og ønsker å jobbe eller skrive din masteroppgave hos oss? Som student kan du søke på ekstrajobb i administrasjonen, traineeopphold og skriveplass. Du kan søke på jobb hos oss ved å klikke her.

Ekstrajobb i administrasjonen

Vi har flere jusstudenter som jobber i administrativ stilling hos oss. Arbeidsoppgavene innebærer mellom annet å ta imot henvendelser i resepsjonen og per telefon, praktiske oppgaver knyttet til klientmøter og å hjelpe våre øvrige medarbeidere med små og store oppgaver. Som ansatt hos oss får du selvfølgelig delta på alle sosiale arrangementer, og kan melde deg på faglige arrangementer hvis det passer med timeplanen din.

Vi vurderer søknader løpende. Klikk her for å søke.

Traineeopphold

Som trainee hos oss vil du få et skreddersydd opphold ut fra dine interesseområder. Målet med traineeoppholdet er å gi deg et realistisk bilde av fullmektighverdagen. Du vil få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, og vil samarbeide tett med våre dyktige advokater. I løpet av oppholdet vil du få delta på klientmøter og sannsynligvis få være med i retten. Du vil få tildelt en egen fadder som følger deg opp, og tar deg med på våre faglige og sosiale arrangementer. Traineeoppholdet varer vanligvis i 4-6 uker.

Vi vurderer søknader løpende. Klikk her for å søke.

Skriveplass

Hvert semester tilbyr vi skriveplass med stipend på kr. 30.000 til minst én student som skriver masteroppgave innenfor våre fagområder. Skriveplass hos oss inkluderer kontorplass med PC og tilgang til bibliotek og juridiske databaser, lunsj i kantinen, veiledningsmuligheter, deltakelse på våre faglige og sosiale aktiviteter, samt mulighet for traineeopphold hvis du ønsker det.

Vi vurderer søknader løpende. Klikk her for å søke.


Manduksjoner og workshops

Hvert semester arrangerer Bing Hodneland manuduksjoner og workshops for studenter. Våre advokater foreleser i fag de har spesialkompetanse i, og illustrerer gjerne de juridiske problemstillingene med praktiske eksempler fra saker de selv har jobbet med. Slik får du god repetisjon, og kanskje noen nye perspektiver, før eksamen.

Bing Hodneland holder også masteroppgave-workshops, hvor temaene er valg av emne, hvordan finne aktuelle problemstillinger og hvordan masteroppgaven kan påvirke videre karriere. Flere av våre advokater veileder og sensurerer masteroppgaver, og workshopene bygger på deres erfaringer. Våre workshoper er en unik mulighet for deg som ønsker inspirasjon og praktiske råd før du tar viktige valg for din masteroppgave.