Advokatfullmektig/advokat

Bing Hodneland vil gjerne høre fra deg, enten du er nyutdannet jurist eller har noen års arbeidserfaring. Det viktigste for oss er at du er interessert i ett eller flere av våre fagområder, er opptatt av gode relasjoner og vil skape verdier for våre klienter. Du bør også kunne vise til gode resultater, enten fra studier eller i jobbsammenheng.

Som advokatfullmektig eller ansatt advokat i Bing Hodneland får du varierte arbeidsoppgaver og tett faglig oppfølging. Du vil også få mulighet til å spesialisere deg innen rettsområder hvor vi har tilgang på mange spennende saker. Advokatene i Bing Hodneland går jevnlig i retten, så hos oss vil du ha god mulighet til å prosedere saker. Du vil i tillegg gis mulighet til å skrive artikler og holde foredrag.

Bing Hodneland er opptatt av at våre ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, og vi er stolte av vårt gode og hyggelige arbeidsmiljø.

Send oss gjerne en åpen søknad her, eller ta kontakt med Kari Hanssen Brevik dersom du ønsker å vite mer om jobbmuligheter i Bing Hodneland.