Bing-konferansen 2019 i bilder

Torsdag 21. mars ble Bing-konferansen 2019 avholdt på Gyldendal-huset i Oslo. Vi ønsker å takke alle fremmøtte – foredragsholdere og tilhørere.

IT & Media

Konferansen ble avholdt på Gyldendal-huset i Oslo. Det var mange spennende temaer med mennesket i teknologien som fellesnevner.

 

Les mer om program og foredragsholdere her:

Bing-konferansen 2019 program

 

 

Takk til alle foredragsholdere og gjester som deltok på Bing-konferansen 21. mars 2019! Det ble en flott dag hos Gyldendal med mange gode diskusjoner og flotte innlegg.

 

Advokat og partner Magnus Ødegaard var konferansier og ledet oss gjennom Bing-konferansen 2019 med eksempler på hvordan mennesket allerede påvirkes av teknologi vi ikke visste fantes ennå. Forlagsdirektør i Gyldendal Rettsdata, Kristian Skeie, ønsket alle velkommen til Gyldendal.

 

Teknologiinvestoren Silvija Seres så inn i krystallkulen om hvordan vi kan bestemme fremtiden med kunnskap og vilje. Hun trollbandt forsamlingen med å forklare hvordan den fjerde industrielle revolusjonen endrer hvordan vi jobber, lærer og hvordan vi er.

 

Den røde tråden på årets konferanse var mennesket i teknologien. Spillutvikleren Jørgen Tharaldsen i Megapop AS snakket om spillifisering av samfunnet. Torgeir Waterhouse fra IKT Norge ga råd om hvordan vi kan forbedre datasikkerheten for å ta vare på personvernet og virksomhetskritiske data. Hanne Amb Hovda i Oslo Røde Kors snakket om hvordan Nettverk etter soning hadde ordnet utfordringen med GDPR for de som håndterer de mest sensitive personopplysningene for å hjelpe tidligere straffedømte personer. Tormod Lien fra Miljømerking Norge var innom miljøvern og ny teknologi. Lars Skari i Norges Røde Kors ga eksempler på hvordan man kan redde menneskeliv med blockchain-teknologi når folk i nød også mangler sikker identitet.

 

Våre egne advokatfullmektiger og advokater holdt også innlegg: Partnere og advokater Stine Helén Pettersen og Christian With fremsnakket incentivordninger for TV- og filmproduksjoner i Norge , advokat Hanne Reese Holm fortalte oss om skatt og miljøutfordringer ift. Bitcoin, advokatfullmektig Grete Eline Brunsvig ga oss status og utfordringer i 2019 for personvern, og advokatfullmektig Hermon Melles svarte på spørsmålet om vi har krav på å få vite hva robotene tenker når robotene behandler våre persondata.

 

Bildetyvjegeren Mia Landsem ga oss et spennende innlegg om hva hun har gjort for å stoppe at nakenbilder spres på internett. Advokat Jon Wessel-Aas fortalte om reglene som beskytter vårt personvern i digital publisering. Den faglige delen av Bing-konferansen ble rundet av med Eirik Solheim fra NRK Beta som viste oss hva man kan gjøre med foto og video i 2019 – og alle fikk demonstrert at fremtiden allerede er her.

 

Bing-konferansen 2019 ble avsluttet med mingling i lokalene til Bing Hodneland.

 

Hvis du vil motta invitasjon til neste Bing-konferanse, send e-post til jrh@binghodneland.no.

 

Kreditering: Morten Malerstuen og Ole Andreas Grøntvedt.