8. april 2022

Bing Hodneland vant konkurranse innen personvernrett

Bing Hodneland har inngått rammeavtale om advokattjenester innen personvern og GDPR til Nye Veier AS.

Kontrakten med Bing Hodneland ble inngått 13. desember 2021 og kan vare inntil 4 år. Oppstartsmøte for rammeavtalen ble avholdt 6. april 2022. Bistanden ledes av partner og advokat Magnus Ødegaard i Bing Hodneland.

 


Av de ni beste tilbudene lå Bing Hodneland nest høyest i pris. Det var ekstra morsomt å være en av vinnerne i denne konkurransen når begrunnelsen er at Bing Hodnelands tilbud fikk topp score på både «Kompetanse og erfaring» og «Gjennomføring». Jeg ser frem til å jobbe sammen med Nye Veier, sier partner og advokat Magnus Ødegaard i Bing Hodneland.

 

Partner Mathias Lillengen og Alf Kåre Knudsen vil også bidra med sin spisskompetanse, og Bing Hodneland har mange fullmektiger som har vært personvernombud for offentlig og privat virksomhet med bred erfaring innen GDPR.

Teamet som skal serve Nye Veier AS i avtaleperioden:

 

Nye Veier AS ble opprettet av Stortinget i 2016 og er et heleid statlig aksjeselskap under Samferdselsdepartementet. Nye Veier AS har ansvar for å bygge vei og bane i Norge for omkring 210 milliarder kroner de neste 20 årene.