8. oktober 2021

Bing Hodneland på by:Larm 2021

I tillegg til lenge etterlengtede konsertopplevelser hadde Bing Hodnelands medarbeidere sist uke gleden av å igjen kunne møte en samlet norsk musikkbransje.

Bing Hodneland har i covid-tiden hjulpet by:Larm-festivalen med å komme seg igjennom diverse juridiske utfordringer, og inngikk i den forbindelse et samarbeid for årets festival, som gikk av stabelen i Oslo 30. september til 2. oktober.

Les mer om by:Larm her.

 

Innen by:Larm 2021 braket løs, har både Bing Hodnelands team for Arrangør og for Personvern og GDPR vært i sving. Ifølge daglig leder i by:Larm, Mina Evenrud, har samarbeidet ikke bare gagnet stiftelsen by:Larm, men hele den norske musikkbransjen.

– For by:Lam, som er en selveid, ideell stiftelse, har samarbeidet med Bing Hodneland vært helt avgjørende både for å kunne ha oppdatert avtaleverk gjennom Covid-19 og samtidig kunne bruke tiden uten arrangementer effektivt med blant annet oppdatering og gjennomgang av GDPR.

 

 

Advokat Limita Lunde deltok under torsdagens konferanse i panelet Hate Speech or Free Speech: When do we pull the plug.

 

For Bing Hodneland er tilstedeværelse på by:Larm en selvfølge. Her får vi både faglig påfyll og en mulighet til å holde oss oppdatert på bransjens utfordringer og behov.