Sammen om det

Velkommen til Ræder Bing. Her finner du ekspertise på alle sentrale forretningsjuridiske områder. Kommer du til oss, står vi sammen om det. Sammen om utfordringene og mulighetene. Sammen med deg – løser vi saken!

Hva kan vi hjelpe deg med?

articleCreated with Sketch.15. april 2024

Nakne babyer, barneskuespillere og samtykkekompetanse

bilde av kvinne som er permitert.jpg

Foreldre har en vid adgang til å inngå avtaler på vegne av egne barn. Når barn deltar i film- og TV-produksjoner, er det foreldrene som har samtykket til at de kan delta og avbildes. Men hvor går grensene for hva foreldrene kan samtykke til, og hva skjer om barnet er uenig med beslutningen når det selv er blitt myndig?

articleCreated with Sketch.12. april 2024

Bærekraft og bruktsalg: Et skritt i riktig retning med foreslåtte endringer i brukthandellova

iStock-1307052468.jpg

En økonomi med sirkulære verdikjeder er hot, «bruk og kast»-mentalitet er not. Dette har også politikerne fått med seg, og et steg på veien for et mer bærekraftig samfunn er de foreslåtte endringene i loven som regulerer virksomhet med brukte og kasserte ting (brukthandellova).

articleCreated with Sketch.8. april 2024

Kan styret ignorere ulovlige årsmøtevedtak?

eu-new-modern-apartment-building-exterior.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=ahhUpmN_Bo0eFpBYiytnuLxnWvTFPP-Yuf7tmeQW734=.jpg

Vi er på vei inn i høysesongen for årsmøter og generalforsamlinger i eierseksjonssameier og borettslag. Hva kan styret gjøre hvis flertallet av eiere fatter et ulovlig vedtak?

articleCreated with Sketch.25. mars 2024

Innstramning i utflyttingsskatten

Bilde av norske seddler.jpg

Finansdepartementet la denne uken fram forslag til ytterligere innstramning i utflyttingsskattereglene. Forslaget innebærer endringer av gjeldende betalingsregler, virkeområde for utflyttingsskatten og beregningen av skatten.

Podkast 🎧 Råd om rett

Rangeringer og anerkjennelse

CHAMBERS_generell_dark.jpg

Flere av våre advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen.

Kunde i Ræder Bing

Anne_gro_enger.jpg

Hos Ræder Bing har vi fokus på deg og din sak. Vi etablerer partnerskap gjennom tett oppfølging, og tillit gjennom veloverveide strategiske råd som tjener dine interesser. Sammen med deg er vi kloke, kreative og konstruktive.

Her finner du siste oppdaterte informasjon om hvordan Ræder Bing advokatfirma håndterer personopplysninger.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....